Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré odpoledne. Dnes je Pátek, 26. Dubna 2024


ČSAD MHD Kladno - letní výluky na linkách MHD Kladno

22. 06. 2010 Témata: -Dopravci SK, Středočeský kraj, ČSAD MHD Kladno, Česká republika

<!--:cs-->logo_csad_kladno<!--:-->

Omezený letní provoz MHD Kladno bude ovlivněn řadou objížděk. Pokračuje uzavírka ulice Antonína Škváry, linka číslo 3 je ukončena v zastávce Bresson, mezi zastávkami Ostrovec a Náměstí Svobody je zavedena nová linka číslo 8. Na lince číslo 15 je provoz po dobu prázdnin zastaven.citybus_kln_21-60Od 1.7. do 31.8. bude probíhat rekonstrukce ulice Vašíčkova. Na lince číslo 1 budou všechny spoje prodlouženy do konečné Rozdělov. Pro linku číslo 6 bude zřízeno dočasné ukončení v ulici Vítězslava Nezvala. Ve směru z centra pojede ulicí Míru, před propojkou na Bresson bude zřízena náhradní zastávka. Ve směru z Rozdělova pojede linka číslo 6 přes Bresson a Tylovou ulicí, kde zastaví ve stávajících stejnojmenných zastávkách MHD. Linka číslo 16 pojede po upravené trase pouze v úseku z Náměstí Svobody do Velké Přítočna, vybrané spoje do zastávky  Masokombinát, noční linka číslo 19 projede ulicí Míru, přes Bresson a zpět ulicí Tylova. Meziměstské linky A24 a A55 budou ukončeny v zastávce Rozdělov, u kostela.
Pokračující práce na kanalizaci ve Švermově uzavřou od 1.7. do 19.7. ulici 28.října v úseku mezi Havlíčkovým náměstím a ulicí Velvarskou. Linka číslo 2 bude ukončena na Havlíčkově náměstí a neobslouží Hnidousy. Příměstská linka číslo A12 pojede ze zastávky Kübeck ulicí Jaroslava Seiferta přes Mayrau a Vinařice. Před křižovatkou před napojením na stávající trasu směr Pchery bude zřízena náhradní zastávka Kladno, Ronovka. Linka číslo A50 bude vedena přes Dubí a Cvrčovice. Spoje zastaví v zastávce Brandýsek, u kina a pokračují směr Třebusice. Pro spoje ukončené dle stávajícího jízdního řádu ve Crčovicích bude trasa ze zastávky Brandýsek, u kina do Olšan, kde bude linka dočasně ukončena v prostoru zastávky Brandýsek, Olšany.
Při následující etapě výstavby kanalizace od 20.7. do 30.9. bude neprůjezdný úsek ulice 28.října mezi ulicemi Velvarská a Václava Řacha. Objízdná trasa pro linku číslo A12 zůstane stejná přes Mayrau a Vinařice jako v předchozí etapě, linek číslo 2 a A50 se uzavírka již netýká a pojedou po svých pravidelných trasách.
Výstavba kruhového objezdu zastaví od 5.7. do 11.7. dopravu v ulici Ke stadionu. Linka číslo 5 bude ukončena v zastávce Náměstí Svobody, úsek linky k LARSu nebude obsluhován. Linky číslo 14 a 17 pojedou obousměrně ulicí Petra Bezruče, Cyrila Boudy a Kleinerovou. Na náměstí Svobody budou oba směry zastavovat na jižní vozovce, tj. před „lodí”. 
Podrobné informace budou zveřejněny na zastávkách, v informačních kancelářích a na webových stránkách www.csadkladno.cz.

Autor: ČSAD MHD Kladno # # Zobrazeno: 7,032x     _________




Komentáře jsou uzavřeny.