Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré ráno. Dnes je Čtvrtek, 25. Dubna 2024


Dopravní podnik města Ústí nad Labem - velká letní fotosoutěž

25. 05. 2015 Témata: Ústecký kraj, Ústí nad Labem, Česká republika

logo_dpmulDopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. pořádá  velkou letní fotografickou soutěž. Velká letní soutěž pro fotografy startuje už 1. června 2015.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s.: Staň se naším paparazzim a vyhraj v kategorii umělec nebo sběratel.

A co bude Vašim úkolem? Pořídit „vymazlené” fotografie  nových trolejbusů a autobusů pořízených v letošním rocei. Vyhrát můžete nejen krásné ceny, ale i možnost umístění Vašich fotografií v interiéru focených vozů a na chystající se výstavě v Informačním středisku města Ústí nad Labem v Paláci Zdar.

Hlavním pořadatelem a organizátorem této soutěže je Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s., Revoluční 26, 401 11 Ústí nad Labem, partnery jsou Škoda Plzeň, a.s., Iveco Czech Republic, a.s., TEZAS servis a.s., a Zdravé město Ústí nad Labem. Záštitu nad soutěží převzal známý ústecký fotograf, pan Petr Berounský, předseda hodnotící poroty.

Termín konání soutěže je 1. 6. 2015 - 30. 9. 2015.


Soutěže se mohou zúčastnit všechny osoby bez věkového omezení, které doručí fotografie pouze nově pořizovaných trolejbusů Škoda 27Tr Solaris od evidenčního čísla 610 výše, dále trolejbusů Škoda 28Tr Solaris od evidenčního čísla 412 výše a autobusů IVECO URBANWAY od evidenčního čísla 64 výše. Jiné fotografie nebudou do soutěže přijaty.

Více informací naleznete na webových stránkách Dopravního podniku města Ústí nad Labem

fotosoutez_unl


Autor: TZ DPmÚL # # Zobrazeno: 2,880x     _________




Komentáře jsou uzavřeny.