Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré ráno. Dnes je Pátek, 3. Května 2024


Škoda Electric získala v rámci kontraktu na dodávku nových trolejbusů i pověření provádět po dobu osmi let údržbu všech těchto vozů přímo na místě v bratislavském dopravním podniku.

28. 12. 2015 Témata: Česká republika

logo-skodaŠkoda Electric získala v rámci kontraktu na dodávku nových trolejbusů i pověření provádět po dobu osmi let údržbu všech těchto vozů přímo na místě v bratislavském dopravním podniku. Odborníci ze Škody Electric budou servisovat flotilu sto dvaceti trolejbusů.

uvod1

Jako výrobci trolejbusů samozřejmě známe vozidla nejlépe, proto jsme schopni poskytovat i kvalitní údržbu vozidel. O sto dvacet našich trolejbusů se tak v Bratislavě postará právě naše společnost. Konkrétně se bude jednat o 36 zaměstnanců Škody Electric, kteří budou pracovat ve dvou depech, kde se odehrává servis a údržba vozidel. Naše firma díky tomu získává také neocenitelné know-how a znalosti z provozu. Každá závada je pro náš ponaučením, které následně zohledňujeme ve vývoji nových vozů, říká ředitel obchodu Škoda Electric Karel Majer.

Význam servisní činnosti skupiny Škoda Transportation v posledních letech roste. Mezi nejvýznamnější kontrakty Škody Transportation patří full servis vozů pražského metra na trasách A a B, kde společnost již pátým rokem zajišťuje opravy, údržbu a úklid souprav. Ty v minulosti vznikly rekonstrukcí a modernizací původních vozů metra právě v dílnách Škody Transportation. Tento úkol nabyl letos ještě větších rozměrů, když se trasa A prodloužila o čtyři stanice, přičemž nový úsek obsluhuje Prahu v délce zhruba šesti kilometrů.<

Vůbec největší servisní činnost zajišťuje Škoda v Plzni, kde postavila a provozuje nové depo pro trolejbusovou a autobusovou flotilu tamního dopravního podniku PMDP. Zajímavou zakázkou v oblasti servisu pro Škodu Transportation je i péče o tramvajovou flotilu v italském Cagliari, kam Škoda rovněž dodávala svá vozidla.„V současnosti se soustřeďujeme hlavně na zahraničí trhy. Chceme full servis dodávat společně s našimi výrobky. V zahraničí je tento trend komplexní péče naprosto běžný. Kromě Německa se v nyní výrazněji zaměřujeme například i na Skandinávii,“ dodává Marek Herbst, generální ředitel Škoda City Service a šéf Full Servisu Praha ve Škodě Transportation.

uvod3

uvod2

uvod4


Autor: TZ ŠKODA TRANSPORTATION # # Zobrazeno: 1,350x     _________




Vložte příspěvek