Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré odpoledne. Dnes je Pátek, 29. Března 2024


ČSAD MHD Kladno - změny v autobusové dopravě od září 2016

21. 08. 2016 Témata: -Dopravci SK, Středočeský kraj, ČSAD MHD Kladno, Česká republika

<!--:cs-->logo_csad_kladno<!--:-->316V městské dopravě v Kladně dojde k podstatné změně tarifu. Žáci, studenti a důchodci zaplatí za každou jízdu pouze jednu korunu, senioři nad sedmdesát roků paušál jednu korunu za měsíc na neomezený počet jízd. Tyto tarify je možno čerpat pouze na čipovou dopravní kartu.

Podrobné  informace o postupu při pořízení nové karty nebo změně stávajících karet včetně potřebných dokladů jsou zveřejněny na stránkách www.csadkladno.cz a www.mestokladno.cz. Nové karty je možno pořídit v předprodejní kanceláři na autobusovém nádraží v Kladně, změny karet provádějí i další informační kanceláře na náměstí Svobody, ve Vrchlického ulici a v infocentru ve Slaném.   Předprodej byl zahájen s předstihem 15.srpna, platnost nového tarifu je od 1.září. Ke stejnému dni se vrací i předprázdninový rozsah dopravy. Velká většina spojení a intervalů, na které byli cestující zvyklí, zůstává zachována, navíc přibývá cca 30 nových spojů zejména na linkách číslo 1, 3, 5 a 6.

urbanway_3si-7274

Ve středočeské integrované dopravě dochází k úpravě rozložení odjezdů spojů a přidání dvou nových spojů v odpoledních hodinách na lince A22 mezi Kladnem a Prahou. Na lince A38 je přidán nový pár spojů zajišťujících přepravu žáků mezi Řevničovem a Vinařicemi.

Linka 316 Pražské integrované dopravy je prodloužena z Holubic  do Kralup nad Vltavou a zařazeno osm párů spojů.

csad_kladno_crossway_1399_linka-316_horomericka_23-02-2013

Vzhledem k navýšení objednávky dopravy v dopravní obslužnosti v systémech MHD, SID i PID bude oslabena komerční doprava. Nejméně se omezení dotkne linky A56, protože zajišťuje i spojení ostatních obcí v úseku mezi Kladnem a Prahou. Výraznější omezení bude u linek A55 a A57, které doplňují ostatní linky a zajišťují pouze přímé spojení mezi cílovými městy a v této relaci je doprava zajišťována i dalšími dopravci.

Autor: ČSAD MHD Kladno # # Zobrazeno: 3,846x     _________




Vložte příspěvek