Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré ráno. Dnes je Pátek, 29. Března 2024


DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova - Den otevřených dveří

02. 09. 2016 Témata: Ústecký kraj, Česká republika

dp-mostuvod-dodo-mostDesátého září, 9 hodin to je čas, který by si fanoušci městské hromadné dopravy neměli nechat ujít. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s., pro ně totiž připravil Den otevřených dveří u příležitosti 115 let provozování hromadné dopravy na Mostecku. O tom, že to bude velkolepá oslava, svědčí bohatý program.

Pro návštěvníky je připravena veškerá technika, kterou dopravní podnik využívá, autobusy, tramvaje, jeřáb či vysokozdvižná plošina a navíc jako první budete moci otestovat zbrusu novou tramvaj EVO I, kterou na této akci dopravní podnik představí.

evo1_0033

Dále si budete moci vyzkoušet trenažér automobilu, simulátor úrazu hlavy či zavítat na stanoviště na prevenci alkoholu a návykových látek. Dopravní podnik také myslel na obdivovatele záchranných složek. Policie České republiky připraví informační stánek a pochlubí se technikou. Pozadu nezůstane ani Hasičský záchranný sbor, který ukáže například hašení požáru přímo v areálu podniku a Městská policie předvede ukázku výcviku psů, do kterého strážníci zapojí i samotné návštěvníky.

A to ještě pořád není vše, dopravní podnik myslel také na automobilové nadšence. K vidění budou ukázky závodních motokár, formulí či sportovních vozů.

Pro děti je připravena nafukovací skluzavka, stánek s nafukovacími balónky a k tomu doprovodná hudba s moderátorem. Odnést si můžete také věcné ceny, když vyplníte anketní lístek a zapojíte se do soutěže, proto si nenechte tuto jedinečnou akci ujít a přijďte 10. září v 9 hodin do areálu dopravního podniku v Mostě. Den otevřených dveří vznikl za podpory Ústeckého kraje.

PROGRAM DNE OTEVŘENÝCH DVEŘÍ:
9:00
zahájení
10:00 ukázka činnosti HZS Ústeckého kraje
10:45 losování anketních lístků a vyhlášení výherců věcných cen
11:00 ukázka činnosti Městské Policie Most
12:00 ukončení

pozvanka

dod-most

dod-most-1

t5_272

dod-most-2

Foto: Zdeněk Kačena a Citybus.cz

Autor: Citybus # # Zobrazeno: 3,801x     _________




Vložte příspěvek