Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré odpoledne. Dnes je Pátek, 26. Dubna 2024


Dopravní podnik města Ústí nad Labem - Dětský den otevřených dveří

22. 05. 2017 Témata: -Dopravci UK, Ústecký kraj, Ústí nad Labem, Česká republika

logo_dpmuldpmun-dodDětský den otevřených dveří, který se bude konat 17. června 2017 v prostorách trolejbusové vozovny Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. ve Všebořicích - konečná trolejbusových linek 54 a 56. Dětský den otevřených dveří se stává tradiční akcí, kterou pravidelně navštíví tisíce lidí. Pořádán je ve spolupráci se statutárním městem Ústí nad Labem v rámci Projektu Zdravé město a MA 21. V letošním roce se brány vozovny otevřou už v 9 hodin a celým programem nás bude až do 15 hodin provázet oblíbený moderátor, Jirka Fait.

A na co se můžete v letošním roce těšit?

Děti na nafukovací atrakce, airbrush tetování, jízdy na šlapacích kárkách, balonky, mega bubliny, dětské koutky s exhibicemi Policie ČR, Městské policie a ústeckých hasičů. Dále budou k vidění ukázky první pomoci, vystoupení dětského pěveckého sboru, taneční vystoupení, přehlídka vozového parku a ostatní techniky DPmÚL, prohlídka haly údržby trolejbusů, expozice pevného trakčního vedení. A pozadu nezůstanou ani patroni našich vozů, se kterými se můžete setkat u jednotlivých soutěžních stanovišť.

Nově bude připraven i zábavný koutek pro ty nejmenší

A nezapomněli jsme i na dospěláky, kteří se jistě s chutí zasoutěží o vstupenky od T-clubu, Pampalánie, Městských služeb nebo si u stánku BESIPu vyzkouší brýle simulující požití alkoholu a drog.

Také všem nabízíme možnost sednout si za volant některého z vystavených vozidel nebo si zkusit nasazovat sběrač trolejbusu.

Představíme další slavné sportovní týmy a jednotlivce, kteří jsou součástí projektu „Hledáme patrony nových vozů” a v rámci Dětského dne otevřených dveří pokřtíme další tři autobusy pořízené v rámci projektu Operačního programu životního prostředí. A koho přivítáme do rodiny našich patronů? Kasuga z.s. Judo Velké Březno, Basta Cheerleaders - roztleskávačky a pana Zdeňka Fantu - vícenásobného mistra republiky v silovém trojboji.

Ale na co hlavně nesmíme zapomenout, poděkovat našim partnerům a sponzorům, bez kterých by se tento den nemohl uskutečnit.

Máme toho připraveno opravdu hodně, nedá se vše vyjmenovat a hlavně si musíme nechat pro vás taky nějaké překvapení. Přijďte s námi prožít příjemnou sobotu a oslavit tak i 20 let od založení akciové společnosti DPmÚL.

dod


Autor: TZ DPmÚL # # Zobrazeno: 2,660x     _________




Vložte příspěvek