Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobré ráno. Dnes je Pátek, 29. Března 2024


Dopravní podnik města Olomouce - den otevřených dveří 3. 6. 2017

26. 05. 2017 Témata: -Dopravci OK, DPMO, Olomoucký kraj, Česká republika

90logo_dpmo2V letošním roce oslavuje DPMO, a.s. kulaté výročí. Je to přesně 90 let od doby, kdy byl zahájen pravidelný autobusový provoz v Olomouci. K této příležitosti je připraven 3.6.2017 od 9:00 do 16:00 hod., pro všechny fanoušky dopravy, Den otevřených dveří v autobusovém provozu na ul. Dolní Hejčínská.

Pro všechny zájemce jsou připraveny projížďky historickými vozidly Škoda RTO a Karosa ŠL 11. Návštěvníci si budou moci prohlédnout historický autobus TATRA 27/62, všechny typy autobusů, které v současné době DPMO provozuje, naposledy bude možné si prohlédnout autobusy Karosa v barvách DPMO, otevřena budou všechna pracoviště, která jsou umístěna v areálu na ul. Dolní Hejčínská, bude probíhat ukázka odbavovacího a informačního systému či prodejní automat jízdenek očima údržby.

Pro děti je zajištěn skákací hrad a soutěž v kreslení autobusů.

Pro dopravu na místo konání je možné využít ze zastávky Hlavní nádraží historickou tramvaj na zastávku Nám. Hrdinů a dále speciální autobus, označen DOD, který bude v rozmezí 9:00 - 15:30 hod., jezdit každých 30 minut mezi zastávkami Nám. Hrdinů (zastávka u spořitelny) a Vozovna Hejčín. Jízdní řády historické tramvaje i speciálního autobusu jsou umístěny na www.dpmo.cz.

Jízdní řád autobusu DOD

Jízdní řád historické tramvaje DOD

771

Autor: TZ DPMO # # Zobrazeno: 3,252x     _________




Vložte příspěvek