Citybus.cz

AUTOBUSY - TROLEJBUSY - TRAMVAJE Dobrý večer. Dnes je Čtvrtek, 28. Března 2024


PARS NOVA - den otevřených dveří

08. 06. 2017 Témata: Technika, Výrobci, Česká republika, Škoda Transportation

logo-skodapars_nova_uvodChcete vědět, kde se modernizují lokomotivy nebo vyrábí nízkopodlažní tramvaje? Přijďte navštívit moderní zázemí společnosti Pars nova. Den otevřených dveří v tomto šumperském podniku se uskuteční v sobotu 10. června 2017 od 10. do 15. hodin v areálu společnosti. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

Pars nova otevírá své prostory v Šumperku a díky tomu budete mít možnost podívat se do míst, kde se vyrábí a modernizují špičková vozidla pro ekologickou a čistou dopravu. Návštěvníci si mohou prohlédnout vystavená vozidla, která ve firmě vznikají. Vystaveno bude několik železničních vozidel různých řad po modernizaci, opravě i ve stádiu rozpracovanosti. Návštěvníci budou mít možnost nahlédnout do výrobního zázemí firmy a také se v areálu firmy svézt motorovou jednotkou Regionova.

Součástí Dne otevřených dveří je nejen bohatý kulturní program, ale také doprovodný program v rámci tradičního Dne dětí a další zábava zaměřená především na děti, přijít tedy může celá rodina.

V letošním roce slaví firma Pars nova, člen strojírenské skupiny Škoda, jubilejních 70 let od založení společnosti. Výstavba hal společnosti byla započata v roce 1947 a několik let poté byl zahájen provoz dílen pod hlavičkou ČSD. Dnes patří Pars nova k předním firmám v oblasti výroby, modernizací a oprav kolejových vozidel.

Program Dne otevřených dveří 10. 6. 2017

Prohlídky výrobních prostor 10:00 - 14:00
Kulturní program 10:00 - 15:00
Děn dětí (zajišťuje OSŽ) 10:00 - 15:00

pars_dpb_7120

pars_nova

>

Autor: TZ ŠKODA TRANSPORTATION # # Zobrazeno: 3,755x     _________




Vložte příspěvek